Category Archives: Bronze Estàtua Estatueta

Plata platejada bronze estàtua del golfista escocès Camp de l’estatueta

Clic aquí per comprar aquesta plata platejat bronze GOLFISTA ESTÀTUA Scottish Golf Estatueta en Antiguitats Canonbury

Plata platejada bronze estàtua del golfista escocès Camp de l estatueta

Plata platejada bronze estàtua del golfista escocès Camp de l estatueta

Vostè està veient un bany de plata escultura de bronze d’un jugador de golf representat a punt de prendre un gronxador. Espero que les fotos no aquesta impressionant peça una mica de justícia, és sens dubte més impressionant en la carn. La peça es col·loca ona base de marbre circular que és llisa i lliure de l’encenall.
Això és realment un gran element decoratiu i, òbviament, faria un gran regal per als fanàtics del golf. Es veuria impressionant sobre una taula o lleixa de la xemeneia. No podem trobar una signatura en l’article però creuen que és per un artista de talent a causa de la qualitat de la peça i la versemblança.
El golf es va registrar per primera vegada a l’Escòcia del segle 14, i es va estendre a Anglaterra, on es va fer popular entre la noblesa, encara que aquesta escultura representa un gir del golfista segle.
– En ser de bronze això durarà per sempre, sense oxidació i per tant és una gran inversió, ja que sempre va a apreciar en valor. A més de ser estèticament agradable i agradable a la vista sinó que també pot convertir-se en herències.
– Nota si voleu veure a la nostra sala d’exposició Herts poseu-vos en contacte amb nosaltres primer com alguns dels nostres productes es troben en emmagatzematge, però podem arreglar perquè estigui llest per a una visualització amb una lleugera advertència anticipada
– Si us plau, fes-nos saber si li agradaria veure aquesta peça a la nostra sala d’exposició de Canonbury Antiguitats Herts, a 25 minuts al nord de Londres
– S’ofereix en gran manera llista per al seu ús a casa immediatament
– Enviem a tots els racons del planeta – si us plau posar-se en contacte per a una cotització d’enviament
– Totes les nostres mesuraments són de la dimensió més àmplia i alta
Les dimensions estan en CM:
Amplada x profunditat x alçada
23 x 23 x 45
Les dimensions són en polzades:
Amplada x profunditat x alçada
9 x 9 x 18 Pes 14 lis

newslettersubscribe

Clic aquí per comprar aquesta plata platejat bronze GOLFISTA ESTÀTUA Scottish Golf Estatueta en Antiguitats Canonbury